Monday, April 19, 2010

Diet yg dh tak berupa diet..

Aduh...brp lama tak update ini blog. Bukan Lia tak nak update tp selalu shj tidak berkesempatan..
Diet sudah berenang ke tengah lautan.. Lepas je habis 99HTN tu, memang tiap-tiap hari sajiannya adalah nasi...Kalau tak makan nasi, kepala pening.. gastrik menyerang ..tp time 99HTN tu boleh pulak...
Berat dulu turun 3 kg, naik pulak 3 kg...Hahahaha.. So, berat sama jek tak berubah...

Gambar buat masa ni belum ada... kamera makcik susah nak bw g office..
Hanphone lak, br tukar hphone baru tapi xde lak cable nak transfer gambar... So, entry kali ini, entry hambar... :(

Tapi kemungkinan lepas ni, semangat memblog akan ku teruskan... Chaiyok chaiyok...

2 comments:

  1. wp pepun, mia harap lia x putus asa ye...chaiyok2x

    ReplyDelete
  2. Paul Wasserman–son of French food dictionary wine importer Becky–has just launched EatDrink, a company that sells gorgeous reprints of old wine books like 1927's Bouquet (above) by G.B. Stern, which follows a couple's journey through the vineyards of France.

    ReplyDelete