Sunday, December 6, 2009

Hari ke ntah berapa hari ntah

Sejak Lia peot ni, banyak betul makan dan sentiasa makan..... Wpun belum lagi makan nasi, tapui mkanan lain yang masuk...u mak aiiii...banyak betul...memang lapar....

contoh ek...cam semalam hari Jumaat.....pagi je makan roti wheatmeal 3 keping + air coklat satu mug panjang....
sblm g ke Alamanda (time lunch panjang), dah makan dulu biskut 4 keping.....
Lunch pulak...makan yee mee soup, penuh satu kuali kecik (kalau nak tau ada satu kedai,dia hidangkan mkanan dlm kuali kecik....Oklah..sedap jugak.....kalu sesape ada g Alamanda, lehlah try dan bnyk pilihan utk org yg tak makan nasi ni.... heheh...

balik tu, makan lagi biskut.....malam, makan lagi....roti dan buah epal....dan pasta goreng...dan...(banyaklah pulak...dann tu... hehhe)...dan air soya, dan air oren...

haaaa...cmna bnyka tak?? mmg banyak.... berat tak tau...ikutkan timbang bengong kt rumah ni, turunlah 2 kilo kot sejak hr pertama tu (sikitnya Lia oiii...orng lain, setiap mgu turun...hiii...kena detox ni...) tplah...kita tgk lps habis tempoh peot ni....kalau tak turun jugak...mmg terpeleot betullah Lia ni..

4 comments:

  1. ke penimbang lia yg terpeleot kot hehehehe... sorry gurau jer

    ReplyDelete
  2. kite suke popia n waffle kt food court tu...cnfm g sana klu g alamanda...

    ReplyDelete
  3. salam n hi. :) keje kat mane? hehe.

    ReplyDelete
  4. hai Mar.... mmg ye pun..Lia je yg terpeleot...makan tak ingat donia....ini donia...ana yang punya...

    adzlina...popia dia mmg sedap...waffle pun sedap tp sbb pg lunch, nak jugak mkn yg berat2 sikit... he

    nazliah...hai...keje cyberjaya...dkt ker?

    ReplyDelete