Wednesday, June 16, 2010

99HTN????

Apa cerita ngan Lia punya 99HTN tu? kebaborrrr.....dah berterabur... hahaha...kejap jek..adalah dalam 3 hari tak makan nasi, terus lenyap impian..
Rasa kena tukar teknik lain sbb kalau takde geng mmg tak jalan pun.. Zel pun dah tak leh organize dah... kenalah sukat2 sendiri....

Plan lain untuk program diet ni..

1. Nak g gym kat office (teruk kan... kat office dah ade dah gym..Tak nak pegi...rugi2)
2. Nak park keta jauh2 sikit, pastu leh jalan kaki g ke office.. (yo yo ooo jek...dtg pun ngam-ngam choiii jek....camno nak park jauh? Mau tiap2 bulan kena show cause letter sbb sokmo2 datang lambat).
3. Makan oat jelah (ada satu balang kat rumah sejak awal tahun hari tu tak bercuit.....boleh ker?? Hangat-hangat tahiiii....ayam... Ayam jugak yang kena..sori ek yam ek.....). Semangat tengok Alin ngan menu2 oat dia.. Leh lah try lepas ni.. Thanks Alin... Eh..cmna nak link kan url Alin ni ek???
4. Nak naik tangga je naik ke rumah (rumah apartment tingkat 4....Tapi kalau Lia naik tangga, takkan si kecik tu nak naik sekali? Penat lak kang dia..Nak dukung?? Uishhh...x larat....)
5. Ape nak cipta alasan lagi ni??

Ishhh...ntah hapa-hapalah Lia...
Banyak sangat ko punya alasan.. Nak makin naik ke berat tu? Dulu 60++ sikit je..Le ni 60+++++++++...Ko tak riso ker??? Ke nak naik sampai 70++ , 80++ baru nak berenti??

Insaf..insaf....

5 comments:

  1. hahaha...mmg kena insaf cepat ni.. berat makin naik dengan jayanya...

    ReplyDelete
  2. 99HTN tuh apa ye??

    saya follow.. bestt..

    ReplyDelete
  3. French food dictionary balanced in my palms, like a slab of slate flecked with twinkly mica. The weight felt substantial. It smelled like an animal in the forest. Pulling back a page, I'd realized I'd not had a real book experience in ages. I've become careless with books, viewing them as throwaways, like H&M clothing. I've been guilty of sacrilige. I've marked them up, hard covers too, with pencil, pen even, as if knowing the sufferable truth; modern books are defamable.

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete