Friday, June 4, 2010

Hari ni nak g makan mana?

Hari Jumaat adalah hari yang ditunggu-tunggu kalau tak cuti...sebab ape..sbb boleh rehat lama sikit.. 2 jam rehat... Kalau tak keluar makan, tido.....

So, hari ni...kakak Director yang baik hati telah membawa kami ke restoran Wong Solo di Bangi....Makan nasi ayam penyet.... (setelah menangis-nangis nak itot!...nak itot! kakak director pun malas nak dengar kami punya tangisan yang mendayu-dayu itu, jadi kami dibenarkan ikutlah juga.....)

Niat di hati tak nak order nasi tapi dah tu je yang ada...makan jelah... (dah kata kan makcik ni tengah diet...) tapi hari ni diet dah hanyut....

So, layan jelah gambar-gambar kat bawah ni....maleh den nak ceghito panjang....

Ni lah nasi ayam bakar tu...Ayamnya manis-manis sikit..sambal power... ngam lah..pedas, manis..segala rasa bagai ada.. Harga satu set RM10.90

Ni makcik dan kawan makcik.. abaikan pipi makcik yang bak sarang tebuan tu... hahaha.. Kat sini, gambar badan telah dicover dengan baik..So, tak nampak ketumbesaran badan makcik ni..
Kawan makcik lak tu, maintain ayu je gitu... Ada anak dara tau..

Ni lah kakak director tu....Mekasih kak.. Jangan lupa nanti ajak kami lagi.. Kami ni mmg muka tak tau malu... oppsss.. bukan kami...makcik jelah...
Tp mmg sodaplah kak..

Kawan makcik ni lah yg makcik muka tak malu ni ajak sekali ikut kakak director... hehehe...Oppsss...not available ,kay..dah ade anak sorang dah.....

Ok..dah -dah...jangan nak lebih-lebih lak letak gmbar..nnti berat lak makcik punya blog ni... Udah-udah lah tu... (makcik ni cakap kat sape ek?? Ntah sape yang tengok blog makcik pun makcik tak tau,.....muka tak malu lagi makcik ni.....)

mahap yekkkk

2 comments:

  1. Alamak Anon... jangan lah ditanya.. makin naik ade... nnti lepas ni br tunjuk gmbr2 kurus.. kalau ada...hehehe

    ReplyDelete